top of page

Om mig

JB pr foto 1.jpg

Hej – Goddag – Godaften.

Mit navn er Jesper Bjarnesen. Jeg er sanger, guitarist, musiker. Jeg går ud fra, at du kigger med her lige nu, fordi du er på jagt efter en musiker, der kan passe ind i et arrangement, du er ved at planlægge. 

Jeg siger tak fordi du bruger tid på mig, og jeg vil vove den påstand, at jeg muligvis kunne være den musiker du leder efter.

Jeg har mere end 35 års erfaring med at spille musik på et professionelt niveau, og hvad du end måtte have af forventninger til mig, så føler jeg mig ret sikker på, at jeg kan indfri dem. Og hvis ikke jeg føler mig sikker på det, efter at vi har talt sammen, så kunne jeg ikke drømme om at tage jobbet. Så kan det til gengæld være, jeg kan hjælpe dig videre til nogle gode kolleger.

 

Det skulle virkeligt være mig en fornøjelse, at bidrage til den gode stemning ved dit arrangement. Nu ved jeg jo ikke om dine gæster skal have østers og champagne – fadøl og grillpølser – 3 retter mad eller buffet.

Jeg ved jo heller ikke om vi skal fejre et  brudepar i første eller måske andet forsøg – eller et af sølv eller guld – eller en der fylder  50-60 eller 70 år. Eller er det måske en sommerfest eller julefrokost i firmaet med hele det blandede personale?

Det er sådan set  ligemeget, det handler bare om, at det hele skal passe sammen, og det skal jeg nok få det til.

 

Lige en vigtig detalje, mens jeg har dig! Hvis du nu synes det her kunne være interessant, og du så om et øjeblik googler mig for at finde ud af lidt mere, - så vil der nok dukke mange forskellige og måske ligefrem mærkelige ting frem. Jeg har en personlig passion for Blues, Jazz og Bluesbaseret Rockmusik og jeg har sunget og spillet indenfor disse genrer i en række sammenhænge og på forskellige niveauer i mange år. Og det gør jeg for min fornøjelses skyld,- take it or leave it!

 

Mine personlige musikalske præferencer er imidlertid IKKE det der er i fokus i forbindelse med den aftale vi måske skal lave sammen. Det må du ikke være i tvivl om! Det er dine behov, ønsker og forventninger, som jeg tilbyder at efterkomme og indfri.

Jeg står som sagt til rådighed og jeg håber du vil kontakte mig.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Jeg tilbyder hygge- og baggrundsmusik ved enhver type arrangement. Og dansemusik med det hele!

BOOKING: jesper@bjarnesen.dk eller mobil 28301001

bottom of page